Rob de Reus

Volwassenportretten
Olieverf op linnen vanaf € 4.000,-

Kinderportretten
Olieverf op linnen vanaf € 3.000,-

Groepsportretten
Prijs op aanvraag
Maak een afspraak
Vul het onderstaande formulier in, en wij bellen u terug om een afspraak met u te maken.
U kunt het formulier ook gebruiken om meer informatie over Rob de Reus te vragen

Afspraak Formulier

* Verplichte velden

Over Rob de Reus

Rob de Reus is in Uitgeest (Nederland) geboren in 1972. Hij is een realist waarbij symboliek een grote rol speelt.

'Geïnspireerd door oude meesters en studiereizen heb ik mij, op autodidactische wijze, het vak eigen gemaakt. Momenteel bezit ik een mooi atelier in een monumentaal pand waar ik, naast portretten, ook stillevens en muurschilderingen maak. Daarnaast ben ik docent "realistisch kunstschilderen" bij Schilderschool Rob de Reus.

De kern van mijn werk is een kleurentheorie die zich zo’n 25 jaar geleden gevormd heeft en sindsdien zich steeds verder uit laat kristalliseren. Het uitgangspunt is dat door middel van kleuren verbanden zichtbaar worden in de natuur. Elementen uit die theorie zie je soms als kleurige symbolen terug in mijn portretten, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Ik schilder mensen graag in een persoonlijk decor, opgebouwd uit ingrediënten uit hun leven. In een schets laat ik zien hoe ik alles wil rangschikken op het doek en geef daarbij de opdrachtgever graag inbreng en sturing in het werk'.

Opdrachten

• Rotary-verband 3 jaar achter elkaar geschilderd voor uiteenlopende goede doelen, waarbij twee stillevens in een loterij 12.000 en 14.000 euro opbrachten.
• Week live aan een stilleven gewerkt in het TV-programma 'Koffietijd'. Het schilderij is geveild, waarbij de opbrengst van € 790,00 naar het Wereld Natuur Fonds is gegaan.

Collecties

• Winkelbedrijf Nederland
• Rabobank

Prijzen

Erkend begeleider/ leerbedrijf beroepsonderwijs en bedrijfsleven.